Roordalaw | Over Roorda
340
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-340,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Peter Roorda

Peter Roorda is zeer ervaren in de (internationale) transactie- en procespraktijk.

 

Peter Roorda is niet alleen advocaat, maar wordt ook regelmatig door de Ondernemingskamer als tijdelijk bestuurder/commissaris benoemd in lopende enquêteprocedures en is raadsheer-plaatsvervanger bij het Hof Arnhem-Leeuwarden, locatie Leeuwarden. Hij is ook bestuurder bij Stibbe en Greenberg Traurig, en onder meer commissaris bij RFS Holland Holding, de holding waaronder onder meer Wehkamp viel, geweest.

 

Peter Roorda is sinds 1980 als advocaat toegelaten in Amsterdam en sinds 1990 in New York. Hij heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen rechten gestudeerd en heeft een LL.M. van University of Pennsylvania Law School.

Contact

Peter Roorda

Advocaat

T: +31 20 210 31 11

M: +31 6 53 773 148

E: peter.roorda@roordalaw.com

Robin de Jong

Robin de Jong is advocaat in de ondernemings- en commerciële rechtspraktijk. Hij is gespecialiseerd in adviseren en procederen in zaken op het gebied van commerciële geschillen, overnamegeschillen, aandeelhoudersgeschillen, en bestuurders- en beroepsaansprakelijkheid.

 

Robin de Jong heeft een brede algemene ontwikkeling. Als advocaat staat hij met succes cliënten bij in procedures bij de rechtbanken, in hoger beroep, en bij de Ondernemingskamer.

 

Robin de Jong is sinds 2011 advocaat in Amsterdam en sinds 2018 partner bij Roorda Law & Tax. Hij heeft hiervoor als advocaat gewerkt op de Amsterdamse vestiging van een Amerikaans advocatenkantoor. Hij heeft aan de Universiteit Leiden rechten gestudeerd  met een master Civiel recht.

Contact

Robin de Jong

Advocaat

T: +31 20 210 3 112

M: +31 6 5177 5739

E: robin.dejong@roordalaw.com

Bernard Stuivinga

Bernard Stuivinga begon zijn loopbaan als (adjunct-)inspecteur bij de Belastingdienst. Later is hij overgestapt naar de belastingadviespraktijk en was tot als partner verbonden aan (rechtsvoorgangers van) PwC. Daar heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan met de fiscale kant van fusies & overnames en complexe onroerend goed-transacties. Daarnaast heeft Bernard Stuivinga altijd vermogende families tot zijn clientèle mogen rekenen. Samen met Peter Roorda heeft hij Greenberg Traurig Amsterdam opgericht en was daarvan tot 2011 co-managing shareholder. Hij is commissaris bij een aantal ondernemingen, onder meer bij het beursgenoteerde Acomo.

 

Bernard Stuivinga is sinds 2006 ook advocaat in Amsterdam. Hij heeft Nederlands recht en fiscaal recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Contact

Bernard Stuivinga

Advocaat & Belastingadviseur

T: +31 20 210 31 10

M: +31 6 53 188 194

E:  bernard.stuivinga@roordalaw.com

Yvonne van der Linden

Yvonne van der Linden is de office manager van Roorda Law & Tax. Zij is verantwoordelijk voor de kantoororganisatie en is het eerste aanspreekpunt voor cliënten, relaties en leveranciers.

 

Voor haar werkzaamheden voor Roorda Law & Tax is Yvonne van der Linden werkzaam geweest als store manager. Zij heeft een diploma van Schoevers.

Contact

Yvonne van der Linden

Office Manager

T: +31 20 210 31 10

M: +31 6 29 273 090

E:  yvonne.vanderlinden@roordalaw.com