Roordalaw | Over Roorda
623
page-template-default,page,page-id-623,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Roorda Law & Tax is een kantoor van advocaten en belastingadviseurs met een zakelijke praktijk, waarbij de nadruk ligt op procederen en geschillenbeslechting. Wij staan onze nationale en internationale cliënten bij in complexe juridische vraagstukken waarbij alles afhangt van strategisch en deskundig advies. Met de belangen van onze cliënten altijd voorop slagen wij er in de beste resultaten voor hen te bereiken. Of het nu is om bestaande geschillen te beslechten, potentiële geschillen te voorkomen of de beste mogelijke deal te sluiten, maar altijd “when it really matters”.

LEXLINK

Lexlink is een samenwerkingsverband van kleine en middelgrote kantoren door de hele wereld, waarvan Roorda Law & Tax sinds 2015 het Nederlandse lid is. Lexlink bestaat sinds 1990 en aangesloten kantoren zitten onder meer in Amerika, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Japan, Portugal, Spanje, en diverse Oost-Europese en Zuid-Amerikaanse landen. Het betreft alle vooraanstaande kantoren in hun thuisjurisdicties met een commerciële praktijk.

BELASTINGADVIES

Belastingadvies is een integraal onderdeel van de praktijk van Roorda Law & Tax. Bij veel zaken kunnen wij zowel onze corporate als fiscale kennis en ervaring inzetten. De aandachtsgebieden zijn Internationale fusies en overnames, complexe onroerend goed transacties, en vermogensplanning.

WERKEN BIJ ROORDA LAW & TAX

Voor onze groeiende praktijk zijn wij voortdurend op zoek naar kandidaten met dezelfde (hoge) ambities. Wij bieden een grote kantorenpraktijk in een kleine kantooromgeving, hetgeen volgens ons de “best of both worlds” is. ‎Via Lexlink is de Internationale component ook volop aanwezig.

 

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op met Peter Roorda.