Roordalaw | Home
5
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

ROORDA LAW & TAX

Roorda Law & Tax is een kantoor van advocaten en belastingadviseurs met een zakelijke praktijk, waarbij de nadruk ligt op procederen en geschillenbeslechting. Wij staan onze nationale en internationale cliënten bij in complexe juridische vraagstukken waarbij alles afhangt van strategisch en deskundig advies. Met de belangen van onze cliënten altijd voorop slagen wij er in de beste resultaten voor hen te bereiken. Of het nu is om bestaande geschillen te beslechten, potentiële geschillen te voorkomen of de beste mogelijke deal te sluiten, maar altijd “when it really matters”.

Amerika & Nederland

Bijzonder aan Roorda Law & Tax is haar band met Amerika. Als geen ander kennen wij de verschillen tussen de juridische systemen en culturen van Nederland en Amerika. Zonder adequate juridische begeleiding leidt dit vaak tot misverstanden en gaan transacties door die niet door hadden moeten gaan, of omgekeerd, of eindigen die transacties in eindeloze en dure rechtszaken. Roorda Law & Tax helpt in het voorkomen en oplossen van zulke problemen met de kennis en jarenlange ervaring in de trans-Atlantische zakenwereld die wij in huis hebben.

 

WAT WE DOEN

Civiel recht

Contractenrecht, overnamegeschillen en beroepsaansprakelijkheid

0%
Belastingrecht

Internationaal belastingrecht, advisering en structurering fusies en overnames, en vermogensbeheer

0%
Ondernemingsrecht

Aandeelhoudersgeschillen, geschillen in samenwerkingsverbanden, aansprakelijkheid van bestuurders en commissarissen, en reorganisaties

0%
Corporate governance

Advisering van aandeelhouders, bestuurders en commissarissen

0%

Kernwaarden

Kennis van zaken
Bij Roorda Law & Tax combineren we diepgaande kennis van de relevante rechtsgebieden, excellente dossierkennis en vertrouwdheid met de betrokken branche. Wij hebben bijzondere kennis van de automotive-, chemicals-, levensmiddelen-, onroerend goed-, packaging-, kleding-, medical- en zakelijke dienstverleningsbranches.


Judgment
Bij ons is dit in de praktijkvoering verankerd door onze ruime ervaring en voortdurende neiging vragen te stellen.


Out of the box
Geen zaak is standaard en voor de oplossing ervan zijn scherpzinnigheid, vasthoudendheid, kennis en creativiteit vereist.


Resultaatgericht
Voor ons telt alleen het resultaat dat we in overleg met de cliënt hebben bepaald.


Kostenbewust
Er bestaat een onmiskenbare relatie tussen inspanning en resultaat. De relatie tussen inspanning en resultaat enerzijds en beloning anderzijds is minder evident. We hanteren concurrerende tarieven en zijn altijd bereid prijsafspraken te maken.

Contact

Bel ons of laat hieronder een bericht achter